Як навчитися програмувати на Java з нуля?

Які є способи вивчення Java?

Їх багато, але ми виділяємо декілька - це відеоуроки, книги та онлайн курси. Будь-яку мову можна починати хоч з відеоуроків, хоч з книг. Але Java у цьому плані специфічна. Наведемо вам декілька варіантів розвитку подій:
  1. Книги. Будемо відвертими, мало хто любе читати, але навіть той хто любе читати прочитає книгу і все! Він не зможе знати як встановити середовище розробки й не знатиме як встановити інші компоненти, що потрібні розробникам (такі як JDK, додаткові бібліотеки й інше).

  2. Відеоуроки. Це трішки краще за книги, але все ж ніхто не гарантує що та людина, що зняла ролик, є професором з Java.

  3. Онлайн курси. Не дивно, але мінусів в них знайти практично не можливо. Тут і практика, і теорія від справжніх програмістів. І якщо ви придбаєте наш курс, то Вам не потрібно буде мучаться зі середовищем розробки! Все що необхідно - браузер (рекомендуємо Chrome) і бажання. Програмувати будете прямо у браузері в нашому спеціальному редакторі коду.
Певно хтось подумає, що книги зовсім не потрібно читати, але це не так! Їх потрібно читати, але професіоналам, які довго займаються програмування на Java... Тому що вони вже знають типові помилки, вміють встановлювати все необхідне, мають досвід.

Висновок. Відеоуроки хороший варіант, але ніхто не дає гарантії, що ти навчися того чого необхідно, і взагалі чи навчишся Java. Книги - крутий варіант для тих, хто давно програмує, а онлайн курси для новачків.

Де знайти безкоштовні Онлайн Курси?

Кожен хоче знайти безкоштовні курси. Розкрию секрет. Поки що нікому не вдалися знайти їх! Ніхто не буде робити навчання мові програмування безкоштовно. А для тих хто думає, що все ж знайде золоту жилу, є вислів:

- Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

Шукаючи альтернативи, можна лише позбутися мотивації вивчення мови програмування. Тому не витрачайте часу!

Пропонуємо вам курс JEasily. В ньому є усі плюси різних способів навчання, а конкретніше:
  1. Багато практики. На кожному рівні є практичні завдання з програмування на Java.

  2. Теорія від знавців Java простими словами. Ми пишемо Вам теорію максимально зрозумілою, щоб кожен міг зрозуміти складні терміни. Ніякі курси не розжовують навчальний матеріал, так як Наш курс JEasily.

  3. Інтерактивність. Натомість сухих текстів, та нудних відеоуроків, Ви будете відігравати роль хакера. До речі всі учасники взаємодіють між собою. Тобто вам може хтось написати листа такого типу: "Сьогодні ми будемо взламувати сервер, збираємо групу..." (слід зауважити, що лист приходить вам не на справжню пошту, а на пошту у профілі).

  4. Мотивація. Курс побудований так, що вам кожного разу хочеться повернутися й дізнатися: "А що ж буде далі??".

  5. Ціна. Її ми змінюємо так, щоб курс JEasily був доступний кожному.

  6. Взаємодія. Ви можете програмувати прямо в браузері! Адже ми розробили особливий редактор коду. Програмуйте, хоч на ПК, хоч на телефоні, хоч без підключення до мережі!

  7. Редактор коду. Розроблений нами редактор коду Java розповідає вам де ви допустили помилки, як їх можна виправити, чому вона (помилка) з'являється. У базі редактора понад 100+ пояснень типових помилок, які допускають навіть деякі досвідчені програмісти.

  8. Відеоповідомлення. Щоб збільшити мотивацію та інтерес до програмування, ми додали відеоповідомлення від хакерів. У них пояснюється деякий матеріал, та вказуються дії, що ти повинен виконати

Отже, спробуйте безкоштовно прямо зараз!

Знайшли помилку в статті? Повідомте Наc про це support@jeasily.com і отримайте +100 ранга!
(Надішліть нам скріншот і Ваш username)